Tüp Asansör çözümleri

7. Nesil Oval Asansörler

engelsiz görünüm

Mükemmel bir ev asansörü olan Tube, panoramik cam veya şeffaf kırılmaz fiber karbon kaplaması, aydınlık ve ferah alanlar sunar.

dışı küçük içi büyük

Asansör kuyusu ve makine dairesi gerektirmeyen yapısı ile en küçük alanlara kolayca monte edilebilir.

konforlu asansörler

Yumuşak kalkış ve duruş özelliği, ithal motoru ve ultra sessiz bir sürüş ile gece gündüz güven içerisinde kullanabilirsiniz.

Değişimin öncüsü devas Tüp asansör sistemleri

Tube Ev Asansörü ile hayatınıza renk katın.

Evinizin dekorunu değiştirmeden silindirik, sarmal veya spiral merdiven içerisinde yükselen Tube ile stilinizden taviz vermeyin. Dekoratif krom kaplamaları güçlü modern çizgileri ile kuyusuz ev asansörleri evlerinizin dekoruna uyum sağlar. Katlar arası görüşünüz daima açık kalsın.

Bugün için lüks ve rahatlığınıza, gelecek için ise hareket ve bağımsızlığınıza yatırım yapın.

Tüp asansör çözümleri

DEVAS TUBELIFT EV ASANSÖRÜ

Oval Asansör

Yeni bir ev inşa ederken Devas, mimari tasarımlarınıza ilham versin. Balkon yada yaşam alanınızın ortasına veya pencerelerin yanına monte edilsin asla görüşünüzü engellemez. Özel geliştirilen oval ışın perdesi ile max güvenlik.

Oval Fotosel

Hayalinizdeki asansörü elde etmek için stilinizden ödün vermeyin

TUBE EV ASANSÖRÜ

Devas

ÇÖZÜM ODAKLI TASARIM ve PROJE

tüp asansör Ölçüleri

Tüp asansör her türlü merdiven boşluklarına uygulanabildiği gibi boyut olarak bir odanın ortasına da uygulanabilir. Kapladığı 90 cm dış alanı ile 65 cm çap ile büyük bir kabin alanı sunar.

ruhsat VE kuyu gerekmez

Makine dairesi kuyu çukuru ve asansör boşluğu ihtiyacı olmayan Devas Tube kendi modüler yapısı ve her ölçüde üretilebilen esnek tasarımı ile en küçük asansör modelidir. 

geceler daha sessiz

Ultra sessiz tasarlanan Tube, vibrasyon emici komponentleri ithal motoru, ithal manyetik freni, soft kalkış ve duruş sağlayan benzersiz bir sürüş sistemi ile ses  ve titreşim oluşturmaz.

daha ferah alanlar

Kırılmaz saydam malzemeler ile yapılan özel dış kaplamaları şeffaf fiber karbon kabini daha aydınlık ve ferah alanlar oluşturur. Katlar arası görüşünüz ve gün ışığınız asla kesilmez.

hızlı ve güçlü 0,15 hız

Evlerinizin dekoruna ve yapısına uygun ister yuvarlak ister köşeli tasarımlarımız ile alandan tasarruf sağlayan TubeLift max 400 Kg taşıma kapasitesi ve 15 cm/sn hız ile konfor sunar.

stilinizi yansıtın

Devas Tube bir çok özelleştirilebilir seçenek ve aksesuar ile sunulur. Polyester boya, dekoratif krom kaplama ve modern MDF yada granit mermer ile stilinizi inşa edebilirsiniz.

Ürünlerimizi yeni ve özgün düşünme biçimleri ile geliştiriyoruz.

Geleceğin ihtiyaçlarına uygun yazılım ve donanım sistemlerinin tasarlanması ve tüp asansör sistemleri üreticisi olarak müşterilerimizin her türlü proje tasarım ve güvenlik ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Devas, akıllı ve dijital asansör sistemleri için kapsamlı çözümler sunan bir teknoloji lideridir.

Tüp Asansör ile Evinizin Keyfini Çıkarın.

değişimin öncüsü Devas güvenilir mühendislik

SSS

EN SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLAR

Makine emniyeti direktifleri ile üretilen Devas Tube ruhsat gerektirmez. Panoramik kabini, kuyusuz yapısı, özel tahrik sistemi ve 40 mm kabin taban alanı ile çukur gerekmez.

Katlar arasında gün ışığının içeri girmesine izin veren yapısı ile ister kırılmaz fiber karbon isterseniz cam kaplama olarak üretilir.

Kendinden destekli özel modüler yapısı 40mm kuyu çukuru ve kırılmaz saydam kaplamaları ile direkt zemin beton üzerine uygulanabilen Tube inşaat gerektirmez.

Standart olarak 900 mm dış çapta üretilen Devas Tube 650 mm çap ile mükemmel kabin alanı sunar. Özelleştirilebilir seçeneklerimiz ile istediğiniz çapta üretilir.

Tüp asansörlerimiz tasarımdan üretime kadar Avrupa güvenlik standartlarına tam olarak uygun olup Zagreb merkezli Udem Adriatic tarafından onaylanmıştır.

Vibrasyon emici komponentleri, ultra sessiz ithal motoru, yumuşak kalkış ve duruş sağlayan sürüş sistemi ile gece ve gündüz kullanabileceğiniz anlamına gelir.

Küçük bir ev aleti kadar enerji tüketen Tube ev asansörü benzersiz bir sürüş sistemi ile 110~230 Vac geniş bir enerji aralığında çalışır ve evsel enerji tüketiminizi düşürür.

Standart 2 yıl Devas garantisi ile sunulan Tube yetkili servislerimiz ile yapılacak periyodik koruyucu bakım paketleri ile ömür boyu garantilidir.

Kendi evlerinizin yer ve duvar döşemelerine uygun istediğiniz renk seçenekleri ve dekoratif krom kaplama ile üretilir.

Bir dizi mekanik güvenlik sistemleri ile donatılan Tube, aşırı hız ve halat kopmalarına karşı özel paraşut fren sistemi ve manyetik fren ile sunulur.

WhatsApp
+90 542 237 3 710

Kemeraltı cd, Hisaryanı Sk, No:13, 34425 İstanbul